Kuten sanottu, vehnäoluet miellyttää. Huomiseksi on luvassa pokeri-ilta, ja sitä varten oli tarpeen hakea voiteluainetta. Olen kerran maistanut Lidlin vehnäoluttaan, ja muistelin se olevan hyvää. Niinpä päätin panostaa saksalaiseen vehnäpirtelöön perinteisen suomisalkun sijaan.

Otin Liiteristä setin heidän Grafenwalderia kantoon ja suuntasin kotiin. Perjantain kunniaksi olut oli toki korkattava ja varmistettava, etten tulevan pelin aikana joutuisi irvistelemään kostuketta nauttiessa. Pokerihan on tunnetusti peli, jossa kaivataan rentoutta.

Lyhyenä analyysina itse juomasta on pakko todeta, että tämä vehnäolut on erittäin maistuvaa. Sen väri on yllättävän punakka ja kirkas, ja maku on todella pehmeä ja linjakas. Toisin kuin useat peruslitkut, tästä ei jää minkäänlaista tunkkaista jälkimakua. Toisen ottaa ihan mielellään. Ja kun hinta on 1,99€ per puolen litran tölkki, ei hinta ole laatuun nähden paha, vaan juuri sopiva tällaiselle kitupiikille. Kyllä ne saksalaiset ainakin autot ja oluet osaa. Ostan uudestaankin.